Caro Amore Pizza som holder til på Melkeplassen i Fyllingsdalen er min aller første kunde! Jeg er selv en stor fan av maten deres, og rullekebaben er min favoritt blant alle lignende spisesteder. Ikke minst er det en trivelig opplevelse hver gang jeg besøker dem for en matbit.

Caro Amore Pizza har benyttet seg av meg og mine tjenester til å utvikle websiden CaroAmore.no. Websiden CaroAmore.no ble utviklet og lansert helt tilbake til juli 2013, og fremstår som mitt aller første webprosjekt for oppdragsgiver i en begynnerfase hvor webutvikling var relativt nytt for meg. Jeg liker på en måte å ha den slik for å se tilbake hvor jeg begynte, om ikke vet jeg ikke hvor jeg er i dag.

Websiden er riktignok av det helt grunnleggende og var et slags skoleprosjekt for meg. Men likevel en stabil og funksjonell webside med enkel tilgang til relevant informasjon. Ikke minst har websiden en god listeplassering ved søk i søkemotorer og en god publikumstrafikk, som er det avgjørende elementet når alt kommer til alt!

Caro Amore Pizza fikk i 2015 ny eier som valgte å overta websiden og min driftsavtale med den forrige eieren. Les om prosjektet og besøk selvsagt CaroAmore.no for mer informasjon om Caro Amore Pizza.

Jeg er glad og stolt over å ha Caro Amore Pizza blant mine kunder!