Om Min Skole

Om Min Skole

Reponsive 2

Her på Min Skole lærer jeg deg utvikling og drift av funksjonsrike websider i WordPress (ingen avansert koding nødvendig), filmproduksjon i stop motion animasjonsteknikk (bilde for bilde som i Flåklypa Grand Prix) og videoredigering i iMove, i tillegg til en del diverse andre ting som kanskje kan være til nytte fra tid til annen. Min Skole er basert på et grunnleggende og enkelt amatørnivå for deg som er fersk og klar for noe nytt og spennende!

I første fase er det i hovedsak WordPress som er på læreplanen. Jeg arbeider for øyeblikket med å sette opp konseptet Min Skole og er så vidt i gang. Her blir det mye godt stoff etter hvert og jeg ser frem til å ha deg med videre på ferden!

 

Klikk her for å gå til Min Skole

0
  0
  Handlekurv
  Handlekurven er tomTil butikken
   Fraktalternativer
   Legg til rabattkupong